‌مراسم تجلیل از بازنشستگانِ سال 94 دانشگاه تهران

‌مراسم تجلیل از پیشکسوتان دانشگاه تهران در تاریخ ۹۵/۴/۲۱ در تالار شهید دهشور پردیس علوم با حضور اعضای محترم هیات علمی، کارکنان گرامی بازنشسته سال ۱۳۹۴ و خانواده محترم آنها، اعضای محترم هیات رئیسه دانشگاه تهران، جمعی از روسای پردیس ها، دانشکده ها، معاونان و مدیران دانشگاه برگزار گردید. این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود دانشگاه آغاز شد و در ادامه جناب آقای دکتر حاتمی مدیر کل منابع انسانی و امور رفاهی ضمن خیر مقدم به حاضرین و میهمانان، گزارشی از اقدامات انجام شده و نحوه صدور حکم بازنشستگی کارکنان و اعضای محترم هیات علمی و آماری از تعداد بازنشستگان سال ۱۳۹۴ ارائه دادند.

سپس جناب آقای دکتر گلدانساز معاون محترم اداری و مالی دانشگاه نیز به ایراد سخنرانی پرداختند و از زحمات پیشکسوتان محترم دانشگاه تقدیر و تشکر نمودند. همچنین اعضای محترم هیات رئیسه لوح تقدیر و هدایایی به پیشکسوتان محترم دانشگاه تهران تقدیم کردند. در نهایت مراسم با پذیرایی از میهمانان به صرف شام پایان یافت.