مراسم تکریم از بازنشستگان 1395 دانشگاه تهران

در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ مراسم تکریم از کارکنان و اعضای هیأت علمی بازنشسته دانشگاه تهران با حضور رئیس، هیأت رئیسه، مسئولان دانشگاه، بازنشستگان و خانواده‌های آن‌ها برگزار شد.

دکتر سعید یزدانی، معاون اداری و مالی دانشگاه تهران، با بیان اینکه در فرهنگ غنی ایرانی تکریم، حفظ حرمت و عزت پیشکسوتان به‌عنوان یک ارزش مورد تاکید قرار گرفته است، به همکارانی که در سال گذشته پس از سی سال خدمت صادقانه در دانشگاه تهران به افتخار بازنشستگی نائل آمدند تبریک گفت.

وی خاطر نشان کرد: «دانشگاه تهران هر چه موفقیت در کارنامه خود دارد مرهون و مدیون تلاش‌های پرسنل خدوم است. گرچه به ظاهر بر روی کاغذ ارتباط کاری شما قطع شده، ولی کماکان عضو خانواده بزرگ دانشگاه تهران هستید و خواهید بود».

معاون اداری و مالی دانشگاه تهران با مهم برشمردن بحث پاداش بازنشستگی عنوان کرد: «انتظار می‌رود که پس از صدور حکم بازنشستگی این پرداخت صورت گیرد ولی این پاداش توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پس از اخذ مجوز از سازمان برنامه و بودجه و در نهایت ابلاغ به دانشگاه تهران پرداخت می‌شود که این فرایند تا حدودی زمان بر است».

دکتر یزدانی تصریح کرد: «مطابق آخرین بخشنامه‌ای که در خرداد سال جاری وزارت علوم ابلاغ کرد، به افرادی که زودتر از موعد مقرر بازنشسته شوند، پاداش پرداخت نمی‌کند و این کار را باید دانشگاه صورت دهد، اما با اعتراض دانشگاه تهران و طی جلساتی با مسئولان وزارت علوم مقرر شد در مورد افراد ایثارگر، جانبازان، معلولان و بانوان این پرداختی‌ها از طرف وزارت صورت بگیرد».

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات بانکی به کارکنان گفت: «ما در حال مذاکره با سازمان تأمین اجتماعی هستیم که اگر به سیستم حقوقی پرسنل بازنشسته این سازمان دسترسی یابیم می‌توانیم امکان دریافت وام از برخی بانک‌ها را برای همه بازنشستگان فراهم آوریم».

معاون اداری و مالی دانشگاه تهران در پایان سخنان خود گفت: «درباره بهره‌مندی از امکانات رفاهی، دانشگاه تهران آمادگی ارائه خدمات را دارد و بازنشستگان می‌توانند با همان تسهیلات و قیمتی که برای کارکنان است از این خدمات استفاده کنند. هم‌چنین در بحث راه‌اندازی کانون بازنشستگی که با مشکل مواجه بوده تلاش می‌کنیم تا این امر به سرانجام رسانده شود».

مدیر کل منابع انسانی و امور رفاهی دانشگاه تهران، دکتر محمد رضا حاتمی نیز ضمن بیان خیر مقدم گفت: «مراسم بازنشستگی همیشه با حضور خانواده‌ها برگزار می‌شود به دلیل اینکه به نمایندگی از طرف دانشگاه تهران اعلام کنیم که همسران، پدران و مادران شما در این مجموعه زحمت کشیدند و دانشگاه پیشرفت خود را مدیون این عزیزان است».

وی خاطر نشان کرد: «کسانی که امروز مورد تقدیر قرار می‌گیرند انباشته از تجربه و صاحبان علم هستند و در کار علمی، تخصصی و اداری که داشتند به‌عنوان پیشکسوت دانشگاه محسوب می‌شوند و امروز ما به نمایندگی از خانواده دانشگاه تهران از این بازنشستگان گرامی تقدیر و تشکر می‌کنیم».

مدیر کل منابع انسانی و امور رفاهی اظهار داشت در هشت سال گذشته در دانشگاه تهران ۵۶۸ نفر از کارکنان و ۲۴۱ نفر از اعضای هیأت علمی به افتخار بازنشستگی نائل آمده‌اند و در سال ۹۵، ۱۱۰ کارمند و ۴۳ عضو هیأت علمی بازنشسته شده‌اند».

دکتر حاتمی با بیان اینکه ما و همکارانمان در اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی همیشه تلاش کرده‌ایم تا کار بازنشستگان و پیشکسوتان را در اسرع وقت انجام دهیم، گفت: «اگر کاستی و قصوری بوده بر ما ببخشید اگر کار کرده‌ایم وظیفه و اگر کوتاهی بوده به نیابت از همه کسانی که در این اداره کار می‌کنند عذر خواهی می‌کنم. امیدواریم در مرحله دوم زندگی که یک شروع جدید است در کنار خانواده روزگار خوشی را سپری کنید».

در این مراسم دکتر سید محمود غفاری و معصومه هادی پور از بازنشستگان دانشگاه تهران به بیان سخنان، نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و در ادامه برنامه از بازنشستگان و پیشکسوتان سال ۱۳۹۵ دانشگاه تهران با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.