جشن‌ تقدیر از فرزندان‌ ممتاز کارکنان‌ و اعضای‌ هیأت‌ علمی‌ دانشگاه‌ تهران

اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی، همزمان با گرامیداشت روز خانواده در تاریخ  28 مهر ماه، با حضور هیأت رئیسه دانشگاه ، با برگزاری جشنی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از فرزندان ممتاز اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه با اهداء لوح و هدیه تقدیر کرد .

معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه، دکتر گلدانساز در این مراسم با بیان روایاتی از معصومین‌(ع‌) بر لزوم حفظ کیان خانواده تأکید نموده و با اشاره به شیوه بزرگان دین که با مشکلات فراوان مسیر علم و دانش را طی کردند خاطر نشان کرد این مسیر باید به دست توانای فرزندانی چون شما استمرار یابد.

دکتر حاتمی مدیر کل منابع انسانی و امور رفاهی دانشگاه نیز ضمن سخنانی به تشویق نوجوانان و جوانان به آموختن علم و اخلاق به عنوان ضامن پیشرفت جامعه پرداخته و بر احترام به پدر و مادر و تکریم خانواده تاکید کرد. وی همچنین گزارش مختصری از فرآیند انتخاب فرزندان ممتاز ارائه داددر پایان مراسم دانش آموزان و دانشجویان با هیأت رئیسه دانشگاه عکس یادگاری گرفتند و مراسم با پذیرایی از مدعوین به صرف شام پایان یافت .