بخشنامه تخفیف مدارس سرای دانش

تاریخ :   1394/4/15

با سلام و احترام

به استحضار می رساند به منظور ثبت نام فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در مجموعه مدارس سرای دانش وابسته به کانون قلم چی با استفاده از تخفیف ، تفاهم نامه ای بین دانشگاه تهران و مجموعه مدارس فوق منعقد گردید . میزان تخفیف تخصیص یافته به دانش آموزان متقاضی ثبت نام در این مدارس بر اساس تراز دانش آموزان در آزمونهای کانون و به شرح جدول ذیل می باشد :

تراز

میزان تخفیف

6750 به بالا

50% تخفیف در شهریه

40% تخیف در شهریه

30% تخفیف در شهریه

دانش آموزانی که در آزمون های کانون قلم چی شرکت نکرده اند می توانند در آزمون های تعیین سطح مدرسه مورد نظر شرکت نمایند و پس از تعیین سطح و در صورت داشتن سایر شرایط مدرسه ، با ارائه معرفی نامه از این اداره کل از تخفیف جدول مذکور برخوردار گردند . متقاضیان جهت کسب اطلاع بیشتر می توانند با شماره تلفن 88515107 سرکار خانم نساج تماس حاصل نموده و یا به وب سایت مدارس به آدرس  www.sarayedanesh.sch.ir  مراجعه نمایند .